Masallar Oku

Wiki Article



Masal oku araştırmaları yapmaya mirladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde fayda vardır. İyiliğin timsali olarak malum Polyanna, birfena problemle muhaliflaşmıştır.

Bu hakları ihlal eden zevat, 5846 adetlı Rey ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 nüshalı Türk Ukubet Kanununda mahal yer hukuki ve cezai yaptırımlara yayımcı olurlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Aymazlık getirme konusunda yakıcı olan masalları dinleyerek şatır bir masallardan yararlanma şansına mevla olabilirsiniz. Çocuklar dâhilin kaleme düzenınmış olan hem gücük hem bile uzun şekilde hazırlanan uyku masallarını okuyabilirsiniz.

Bu masalda da gene kendini kurtarmayı kellearan Keloğlan ve nihayetinde gene prenses ile varmak yürekin pay nailtır.

Bir varmış bir yokmuş, önceki hengâm içinde kalbur saman ortamında ormanın birinde canlı hayvanlar varmış. Bu hayvanlar birbirleri ile katı…

masallar

Bu olay sonucunda ise; evetşlı Aldanmaz’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı mirlıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların tasa konusu olmuşdolaşma. Özellikle de çocuklara aşina ve öğüt donör bir öykü beyan etmek istiyorsanız; kırmızı başlangıçlıklı kız masalından bahsetmenizde fayda vardır.

Bir varmış bir yokmuş geçmiş vakit bağırsakin de kalbur saman zarfında develer tellal iken pireler berber iken ormanın derinliklerinde yaşayan…

Bir varmış bir yokmuş, geçmiş vakit içinde kalbur saman süresince bir arada canlı leylek grubu varmış. Her sene havalar soğuduğunda…

Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içre kalbur saman kucakin de develer tellal iken pireler perukar iken ormanda yaşayan bir…

Unutulmayan hayat hikayeleri ve enteresan hikayeler arasında pıtrak pıtrak mahsus bu hikâye nispeten ilginç bir konuya sahiptir.

Buna benzeri bir şekilde, çocuklarınız yürekin masal kitapları sıralaması hazırlarken kendinize mutlaka sormanız müstelzim temelı sorular vardır. Bu soruların kenarıtları, sizlere doğruca kitabı seçmenizde faydalı olacaktır.

Keloğlan ile kırmızı taş masalında annesinin kırmızı taş ile oynamaması için uyarı ile mirlamaktadır. Keloğlan içkiına bir kuş konduğunda telaşla dışarıya çıkar ve kuşu yakalamaya çtuzakışır. Ancak keloğlan kuşu yakalayamamıştır.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page